Azt hiszem nem mondok újat azzal, mikor megemlítem az újévi fogadalmakat…
Mikor mindenki a sok finomság és hajtás után, megfogadja, hogy a követekező évben minden másképp lesz. Tornázni fog, máshogy étkezik, nem fog ezt vagy azt megvenni, kevesebbet stresszel….

Vajon hányan vagyunk akik számot is vetnek az előző év sikereivel és kudarcaival? Hányan csinálunk akár csak a fejünkben is egy kis listát, hogy mik a jövő évi célkitűzéseink, amelyeket tűzön vizen át, de meg akarunk valósítani?

Én még csak éledezem az év végi munkák után, bizony, akármennyire is szeretek alkotni, azért elfáradtam én is. Bár ahogy látom, bizonyos cégek, alkotók már azonnal elkezdték az újabb marketing kampányokat arról, hogy amit eddig nem vettél meg most gyorsan pótold is be…

Elnézést kell kérnem, hogyha ezzel valakit kiábrándítok, de nálam ez nem így van és lesz…

Mivel az általam tervezett és kivitelezett ékszerek többségéhez nem kevés idő szükségeltetik, illetve nem kis energiával keresem hozzájuk össze az alapanyagokat, így maradok annál a jól bevált szokásomnál, hogy az alkotásaim és újításaim örömeit fogom továbbra is megosztani Veletek, és nem óhajtok beállni a sorba, és tonnányi reklámmal ellepni az oldalam.

Ha beleszerettek egy általam tervezett darabba, akkor úgyis megtaláltok nem igaz? <3 És hogyan is állok az idei évi tervekkel? Hálás vagyok a tavalyi évben kapott inspirációért és támogatásért Nektek, és pár igen tehetséges alkotónak, nem utolsó sorban a Páromnak, és a Családomnak! <3 Nehéz és nagyon mozgalmas volt az elmúlt év, de már most sok izgalmas dolgon dolgozom(unk!!) Nagyon várom, hogy ebben az évben is sok csodás közös alkotás és inspirálódás válhasson valóra! Hogy bemutathassam Nektek milyen fantasztikus igazi kézműves dolgokkal is találkozhatunk kis hazánkban! Remélem Ti is lassan lelkesen, és újult erővel vágtok neki ennek az új évnek! Csodás, izgalmakban és szépségekben Gazdag Új Évet Mindenkinek!!!

SEra

Pin It on Pinterest