[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row use_custom_width=”on” custom_width_px=”810px” admin_label=”row” _builder_version=”3.0.82″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://seradsgn.com/wp-content/uploads/2017/10/P_20170915_120725_1.jpg” align=”center” _builder_version=”3.0.82″ use_border_color=”on” border_color=”#00acb2″ border_width=”5px” max_width=”60%” animation_style=”slide” animation_direction=”left” animation_duration=”1700ms” animation_intensity_slide=”42%”][/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.82″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

FONTOS TUDNOD

Az ékszereimben előforduló ásványok esetleges hatásait célszerű lehet ismerni, mielőtt elkezded viselni őket.

Kérdés esetén igyekszem elősegíteni a választásodat. Az általam felhasznált ásványok és az ide tartozó tenyésztett gyöngyök léte vagy hatékonysága nem bizonyított és nem bizonyítható.

Személyes meggyőződésetekre van bízva, hogy ezeket figyelembe véve, vagy pusztán a természetes szépségükért rajongva választjátok ki őket.

Rengeteg oldal foglalkozik velük, bőséges irodalmakat összegyűjtve ebben a témában, ezért itt ezekre nem térnék ki, de természetesen egy egyszerű kereséssel utána tudtok olvasni.

ELÁLLÁSI JOG

Mindent megteszek annak érdekében, hogy teljes mértékben elégedett legyél az általam készített ékszerrel. Amennyiben esetleg ez mégsem így történne, az elállási jog érvényesítésére a készletről vásárolt ékszerek esetén van lehetőség, 14 munkanapon belül, amelyet attól a naptól kell számítani, amikor az ékszert átvetted.

Az elállás, vagyis a termékvisszaküldés okát nem szükséges közölnöd, de a visszajelzésed sokat segíthet a jövőbeni problémák elkerülésében.  Az is nagyon fontos, hogy a terméket, csak tökéletes állapotban áll módomban visszavenni!

A visszaküldött áru értékét 10 napon belül átutalom vagy kérésre a következő megrendelésénél beszámítom. A termékek visszaküldésének költségei Téged terhelnek.

A hatályos jogszabályok értelmében NEM lehet élni az elállási joggal: teljesen EGYEDI, KIFEJEZETTEN A VEVŐ KÉRÉSÉRE KÉSZÍTETT TERMÉK esetén.

(Garanciális javítás természetesen minden ékszerre érvényesíthető, amely időtartama a vásárlástól számított 6 hónap.)

A 17/1999. (II./5.) Kormányrendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló paragrafusa tételesen felsorol minden olyan esetet, amikor a vevő nem élhet az elállási jogával.

GARANCIA és REKLAMÁCIÓ

A gyöngyékszerek sérülékenyek lehetnek, ezért az ékszerek garanciális javítását kizárólag a rendeltetés szerű használat során keletkezett hibák esetén tudom vállalni, a vásárlást követő 6 hónapon belül.

Gyártói anyaghiba esetén, mely csak a használat során derült ki, szintén keress meg garanciális igényeddel a céges e-mail címen. Minden esetben azon vagyok, hogy a kezeim közül kikerült ékszerek a lehető legtovább az ékszergyűjteményed részesei lehessenek.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

  1. A gyöngyékszereket óvni kell a víztől, hő-, mechanikai és vegyi hatásoktól.
  2. Takarításkor, sportoláskor, fürdés és alvás ideje alatt a viselésük kifejezetten nem ajánlott.
  3. Tárolás elkülönítve, puha papírban vagy tasakban javasolt.
  4. Tisztítás szükség esetén száraz vagy enyhén nedves, puha törlőkendővel.
  5. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ, mivel az apró alkatrészek a gyermekekre nézve veszélyesek lehetnek, fulladást okozhatnak!

KAPCSOLATFELVÉTEL

 Számomra fontos a visszajelzésed!

 Minden visszajelzést szívesen veszek, mert a VÉLEMÉNYED hozzásegíthet ahhoz, hogy még színvonalasabb termékeket alkothassak, és kijavíthassam az esetlegesen felmerült problémákat.

Ezeket megteheted a Webshop vásárlói visszajelzéseinél vagy akár e-mail küldésével is, amelyet artwork@seradsgn.com e-mailcímre küldhetsz el nekem.

Köszönöm!

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]