Paloma Showroom 8

Az ékszereim és kiegészítőim 90%-át találhatod már meg itt. Sőt, sokszor még az is előfordul, hogy az új termékek előbb kerülnek be a bemutatóterembe, mint a Webshopba.

Ha valami megtetszik a Weboldalon, de nem vagy biztos magadban, és szívesen megnéznéd élőben is az ékszert, gyere el és próbáld fel a Showroom-ban. De kérlek minden esetben egyeztessünk előtte, hogy a választott termék biztosan ott legyen, amikor jössz.

Érdemes még feliratkoznod a hírlevelemre is vagy követned a Facebook illetve Instagram oldalamat, hogy mindig időben értesülj az általában limitált szériás vagy exkluzív darabjaimról.

A Paloma a Wagner ház földszintjén és félemeletén található a belvárosban. A közösségi bemutatótér célja a magyar design, a képző- és iparművészet és kézművesség népszerűsítése, ahol közel 40 kézműves alkotóval találkozhatsz, többségében mi magunk biztosítjuk a személyes jelenlétet a szobákban.

Mikor találkozhatsz velem a Palomában?

Ha szeretnél velem személyesen is találkozni, kérlek vedd figyelembe, hogy az egyre több alkotói munkám és a kisfiam miatt ritkán vagyok elérhető a Paloma Házban. Minden esetben kérlek előtte egyeztessünk elsősorban e-mailen vagy telefonon és biztosan találunk rá megoldást!

Várlak szeretettel!

Paloma Showroom 8.
1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16.
belső udvar, 1. emelet, Room 8.

Nyitvatartás / Opening hours
Hetfő-Péntek: 11:00-19:00, Szombat: 11:00-15:00
M-F: 11 a.m.-7 p.m., Sa: 11 a.m.-3 p.m.