Légy bátor- Találd meg Önmagad -Éld meg a Nőiességed! – CSAK RAGYOGJ!

-SEra

Sipos Erika vagyok a SEra DSGN megálmodója és létrehozója. Célom, hogy exkluzív ékszereimmel szépítsem, felvidítsam, gyógyítsam a női lelkeket, hogy minél inkább meg tudják élni, elő tudják hívni a bennük levő női minőségeket, és ezáltal természetesen még jobban gyönyörködjenek bennük, bennünk a férfiak.

 

Több stílus született a kezeim között, ám mindegyikre jellemző az extrém színbeli és formabeli párosítás. Nem hétköznapi kiegészítőket tervezek különleges alkalmakra, vagy akár a hétköznapokra. Gyakran előfordul, hogy amit valaki elegáns összejövetelre választ, azt más meri és tudja viselni tornacipővel is.

Amíg festettem, csak az árnyalatokkal játszottam, amióta ékszerekkel foglalkozom, sokkal tágasabb terem van az egyediség megjelenítésére.

Kezdetben gyantában tartósított orchideákból készítettem ékszereket, amelyeket a tenyésztett gyöngy követett, majd csodás gyógyító ásványokkal, bőrrel, selyemmel és kristályokkal is bővítettem a palettám. Mindig találok valami újat és izgalmasat, ami valamivé válni szeretne a kezeim között.. Ám minden esetben egyedi, – kérés esetén, egyénre szabott – költeményt hívok életre.

HITVALLÁSOM

 

 Mottóm: „Csempéssz bele egy kis merészséget mindennapjaidba!”

 

 Lenyűgöző, hogy milyen sokfélék vagyunk, kívül és belül egyaránt. Ma mégis a Világ az egyformaság irányba terel minket, hiszen a tucatgyártás korszakát (is) éljük.Én azoknak a nő társaimnak alkotok, akiknek hozzám hasonlóan fontos az egyediség, a minőség, a különlegesség. Az ékszerek – mint minden kiegészítő – fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy egyszerű ruhát is feldobjanak. Sőt, az a csodálatos bennük, hogy ugyanúgy fel lehet őket venni egy koktélruhához, mint egy farmer – ing összeállításhoz. Miért kellene mindenkinek visszafogottnak lennie?! Miért ne élvezhetnénk ki az anyagok és formák variálhatóságát?! Miért ne dobhatnánk fel a napjainkat a különböző színek vidám hangulatával?!

 

 

Nem készítek tömegterméket, ami azt jelenti, hogy nem mindenkinek készülnek az ékszereim. Nem akarom felvenni a versenyt az olcsó tucat termékekkel. Én hiszek a minőségben, az aprólékos és igényes kétkezi munkámban, a felhasznált ásványok, gyógyító kövek erejében.

 

 Azoknak a nőknek alkotok, akikben erős a nőies identitás.

 „Egész életemben semmi más nem érdekelt, csak a luxus. Azt akartam, hogy ha valaki felveszi a ruháimat, kivételezett helyzetben érezze magát, ami a mindennapok luxusát teremti meg a nők számára.” – Náray Tamás írja ezt a könyvében.

 

Ugyanígy érzek én is. Aki az ékszereimet viseli, szeretném, hogy különlegesnek érezze magát, és elindulhasson az Önszeretet és Önelfogadás útján. Illetve lehetősége nyíljon arra is, hogy ne a ruhához keresse az ékszert, hanem rájöjjön, hogy ezt fordítva is megteheti…

KÜLDETÉSEM

“Küldetésemnek érzem, hogy ékszereimmel megszépítsem a nők (s ezáltal a férfiak) életét.”

Kutatom a különlegesebbnél különlegesebb anyagokat, ásványokat, és ha valamibe beleszeretek, addig nem nyugszom amíg az enyém nem lesz.

A velük való munka teljesen feltölt, és a belőlük készült alkotásokkal pontosan azt akarom elérni, hogy amikor felveszel egy SEra DSGN ékszert, és belenézel a tükörbe, átélhesd ugyanezt az élményt! Gyönyörködj benne, és magadban is. Remélem minél többször nyílik alkalmad majd erre a megtapasztalásra általam.

 

 

Pin It on Pinterest