Sokan kérdezték már, hogy honnan ered a logóm és honnan az a mérhetetlen “Circle-mánia” a gyöngyös ékszereim mellett…

Hosszú évek óta az életem része volt ez a körkörös, szinte véget nem érő motívum, amely az örök körforgást jelentette számomra, és még valami mást is… Valami megfogalmazhatatlant, amelyre csak akkor jöttem rá, amikor Machu Picchu-ba érkeztem….

A szállodából kilépve sétáltam egy pici macskaköves utcán, amikor nem is értem , de egy ékszerboltocska kirakatánál megragadott egy különleges ékszer látványa….Színes kövekből és kagylókból kirakott mintázatával, elbűvölt….

5 napot töltöttem ezen a fantasztikus helyen, de akárhol jártam, mindenhol ugyanaz az ékszermotívum tért vissza, míg végre valaki elmagyarázta Nekem a jelentését….

Vajon sejti-e már valaki, hogy ott, annyira távol, milyen jelképbe botlottam?
Peru számomra egyik legmélyenszántóbb jelentéssel bíró motívuma ez a véget nem érő körkörösség, amely Pachamama-t vagyis ismertebb nevén a Földanyát jelképezni.. Azt az erőt, amelyből a peruiak hite szerint minden ered…

Természetesen az első nap meglátott medált, sikerült megszereznem, hogy emlékeztethessen erre a különleges élményre, amelyet Nektek azóta is a Circle ékszereimen keresztül próbálok tovább adni..

Mentés

Mentés

Pin It on Pinterest